Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl
 
od 3 września w Noclegi.pl
 
ZOBACZ NOWĄ STRONĘ »

 

 

CAMERA Hostel

Adres obiektu Jasna 22, 00-054 Warszawa
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 9 opinii
4.1
Wyposażenie 4.1
Czystość 3.4
Wyżywienie 3.1
Lokalizacja 4.8
Obsługa 4.9
Zgodność z ofertą 4.2
Jakość do ceny 4.3
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-9 z 9

 
 

joe black
Dodano: 2013-02-04
Pobyt od: 2013-02-01 do 2013-02-03 IP: xx.16.8.241
 
 
   

Kurcze, naprawdę fajne miejsce. Miła obsługa, darmowe śniadania, fajny klimat w pokojach. Polecam


 
 

Marta
Dodano: 2012-12-14
Pobyt od: 2012-11-19 do 2012-11-22
 
 
   

Ja wybrałam się do Warszawy służbowo. Lokalizacja jest dużym plusem, który zdecydował o moim wyborze hostelu. Obsługa miła, fajny salonik z TV, kanapą i jadalnią. Śniadania mogłyby być dużo lepsze. Łazienki są bardziej komfortowe na 3 piętrze. Niskie ceny jak na centrum Warszawy. Ogólnie na plus.


 
 

Margomania
Dodano: 2012-12-03
Pobyt od: 2012-11-21 do 2012-11-23
 
 
  

Bardzo sympatyczne miejsce, dobra lokalizacja, wszędzie blisko. Pomocna, wesoła obsługa. Niestety mało urozmaicone śniadanie.


 
 

Margosia
Dodano: 2012-12-03
Pobyt od: 2012-12-01 do 2012-12-02
 
 
 

Świetna lokalizacja, miła i pomocna obsługa. Plus darmowe mapki, WI-FI. Minus- takie sobie śniadanie, brak ręczników w cenie.


 
 

Mała
Dodano: 2012-12-02
Pobyt od: 2012-11-23 do 2012-11-26
 
 
  

Blisko centrum i metra. Obok dużo sklepów i jest gdzie zjeść. Świetna cena, śniadanie mało urozmaicone. Obsługa sprawna i miła. Plus za WiFi. Minus- brak ręczników w cenie. Fajne miejsce, polecam!


 
 

Donee
Dodano: 2012-11-29
Pobyt od: 2012-10-24 do 2010-10-29
 
 
 

Dobra lokalizacja, miła obsługa, pokoje ładnie zrobione o różnej tematyce. Śniadanie takie sobie i minus -brak ręczników w cenie oraz miejsca parkingowego.


 
 

Tosia
Dodano: 2012-11-29
Pobyt od: 2012-11-05 do 2012-11-07
 
 
    

Super lokalizacja w samym centrum miasta. Dobra komunikacja. Miła i fachowa obsługa. Niestety śniadanie na 3 - było by dobre gdyby podany byłby ser żółty, wędlina i jakieś warzywa. Łazienki do lekkiego odświeżenia. Serdecznie pozdrowienia dla obsługi.


 
 

strachulec
Dodano: 2012-11-12
Pobyt od: 2012-10-26 do 2012-10-28
 
 
   

Świetna lokalizacja, pomocna obsługa, proste śniadanie w cenie. Na szybki wypad do Warszawy, polecam


 
 

Michalak
Dodano: 2012-09-27
Pobyt od: 2012-09-05 do 2012-09-10
 
 
  

Wszystko ok. Hostel duży, pokoje pomalowane w rożnym klimacie, nam się to podobało. Wszędzie blisko i nie za drogo + śniadanie w cenie. Pomocna obsługa i gratisowe mapki. Jedyny minus to brak ręczników w cenie.


Opinie 1-9 z 9

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Warszawa w przewodniku

Co załatwić przed wyjazdem zagranicę? [INFOGRAFIKA]

Co załatwić przed wyjazdem zagranicę? [INFOGRAFIKA]

Z zagranicznym wyjazdem wiąże się wiele przygotowań, bieganiny i stresu. Nasza lista szybko przypomni, co jeszcze powinieneś załatwić.

Długie weekendy 2018. Jak mądrze wykorzystać urlop?

Długie weekendy 2018. Jak mądrze wykorzystać urlop?

W 2018 będzie kilka okazji, by przedłużyć wypoczynek, korzystając z przysługujących dni wolnych w okolicach świąt.

Bożonarodzeniowe zwyczaje w Europie

Bożonarodzeniowe zwyczaje w Europie

Choć Boże Narodzenie wywodzi się z chrześcijaństwa, tradycje bożonarodzeniowe na świecie są różne. Jak święta spędzają Czesi, Niemcy czy Szwedzi?

Prawa pasażera linii lotniczych

Prawa pasażera linii lotniczych

Na lotnisku zdarzają się nieprzyjemne niespodzianki: opóźnienie albo odwołanie lotu, zniszczenie bagażu czy jego całkowite zagubienie.

Galeria Figur Stalowych w Pruszkowie

Galeria Figur Stalowych w Pruszkowie

Podwarszawski Pruszków od niedawna kryje atrakcję, jakiej nie ma nigdzie na świecie. Powstała tam jedyna w swoim rodzaju Galeria Figur Stalowych.

Polska bez tajemnic, czyli 15 rzeczy, których nie wiesz o Polsce

Polska bez tajemnic, czyli 15 rzeczy, których nie wiesz o Polsce

Zgromadziliśmy 15 faktów o Polsce z różnych dziedzin, które nie są znane i oczywiste. Mogą Was nieźle zaskoczyć!

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie